Ανακοίνωσε Σάμαρη η Μπενφίκα

Παίκτης της Μπενφίκα είναι επίσημα από το βράδυ της Παρασκευής (22/8) ο Ανδρέας Σάμαρης, με τον πορτογαλικό σύλλογο να ανακοινώνει τη μεταγραφή του. "Μίλησα με Σαβιόλα, Ρομπέρτο και Κατσουράνη", δήλωσε ο Έλληνας διεθνής μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ανακοίνωσε Σάμαρη η Μπενφίκα

Με τη φανέλα της Μπενφίκα θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από τους Πορτογάλους το βράδυ της Παρασκευής (22/8).

Κατά την προσφιλή της συνήθεια, η Μπενφίκα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται όλες οι οικονομικές λεπτομέρειες της μεταγραφής. Σύμφωνα με αυτή η Μπενφίκα ξόδεψε 10.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Σάμαρη και στο 5ετές συμβόλαιο του 25χρονου μέσου μπήκε ρήτρα ύψους 45.000.000 ευρώ!

Ανακοίνωσε Σάμαρη η Μπενφίκα

Δείτε το tweet με το οποίο οι "αετοί της Λισσαβόνας" καλωσόρισαν στα ελληνικά τον πρώην πλέον άσο του Ολυμπιακού.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ανδρέας Σάμαρης πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μπενφίκα. "Είμαι πολύ περήφανος που είμαι σε έναν φανταστικό σύλλογο όπως η Μπενφίκα, με μεγάλο αριθμό υποστηρικτών και αυτές τις συνθήκες. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλα αυτά και θέλω να εξελιχθώ ως παίκτης και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει.

Η Μπενφίκα μπορεί να με βοηθήσει να εξελιχθώ τόσο ως παίκτης όσο και ως άνθρωπος. Θα είμαι πιο δυνατός για να διαχειριστώ την πίεση που υπάρχει εδώ. Εάν η ομάδα κερδίζει παιχνίδια και τίτλους θα είναι καλό και για εμένα. Θέλω να ξεκινήσω να μαθαίνω Πορτογαλικά".

Όσο για τη θέση που προτιμά να παίζει επεσήμανε: "Μπορώ να προσαρμοστώ σε ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου".

Τέλος, ο Έλληνας διεθνής εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε την Μπενφίκα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: "Μίλησα με τον Σαβιόλα, τον Ρομπέρτο και τον Κατσουράνη. Μου είπαν ότι η Μπενφίκα είναι μεγάλος σύλλογος με πολλούς υποστηρικτές. Χάρηκα με όσα μου είπαν. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ".

Δηλώσεις του Σάμαρη φιλοξένησε και η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μαρινάκη, τον προπονητή μου κ. Μίτσελ, τη Διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον ασύγκριτο κόσμο του Ολυμπιακού για όσα μου έδωσαν. Ο Ολυμπιακός επενδύει στο ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή και τον βοηθάει να εξελιχθεί στο κορυφαίο επίπεδο! Εύχομαι στον σύλλογο επιτυχίες και στην Ελλάδα αλλά κυρίως στην Ευρώπη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK