Από τα 20 εκατ. ευρώ της Ζενίτ... έμψυχο αντάλλαγμα

Ο Ανδρέας Σάμαρης βρέθηκε κοντά στο να γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή, καθώς η Ζενίτ άπλωνε για χάρη του στο τραπέζι 20.000.000 ευρώ. Μερικούς μήνες αργότερα τα πάντα αλλάξαν.

Από τα 20 εκατ. ευρώ της Ζενίτ... έμψυχο αντάλλαγμα

Παρελθόν από την Μπενφίκα αναμένεται ν' αποτελέσει ο Ανδρέας Σάμαρης φέτος το καλοκαίρι και ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η επόμενη ομάδα του δεν αποκλείεται να είναι η Εσπανιόλ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "AS" οι Καταλανοί για να δώσουν τον Μαρτίν στην Μπενφίκα δεν αρκούνται μονάχα στα 10.000.000 ευρώ, ζητώντας στη συμφωνία να συμπεριληφθούν και έμψυχα ανταλλάγματα.

Ένα απ' αυτά παρουσιάζεται να είναι ο Ανδρέας Σάμαρης...

Υπενθυμίζουμε ότι ο έμπειρος χαφ είχε φτάσει κοντά στη Ζενίτ η οποία για να καλύψει το κενό του Βίτσελ πλήρωνε για χάρη του 20.000.000 ευρώ στους "αετούς", ωστόσο όπως φάνηκε αργότερα κι ο ίδιος δεν ήθελε να συνεχίσει στην Αγία Πετρούπολη, εξαντλώντας τα περιθώρια εκ νέου καθιέρωσης στο κλαμπ της Λισαβόνας.

Επισημαίνουμε ότι αν ο Σάμαρης δεχόταν την προσφορά της ρώσικης ομάδας θα ανέβαζε τις ετήσιες αποδοχές του στα 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, όπως ανέφεραν τότε στα ρεπορτάζ τους Πορτογάλοι και Ρώσοι ρεπόρτερ. Στην Μπενφίκα λαμβάνει 1.800.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK