Αποθέωσε Μίτσελ ο Μήτρογλου

Στους υποστηρικτές του Μίτσελ ανήκει ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ευχήθηκε στον πρώην προπονητή του καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημά του.

Αποθέωσε Μίτσελ ο Μήτρογλου

Μόνο τα καλύτερα έχει να θυμάται από τη συνύπαρξή του με τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος με μήνυμά του στο twitter έστειλε τις ευχές του στον πρώην προπονητή του με αφορμή το νέο ξεκίνημά του στη Μαρσέιγ.

"Χαρούμενος για τον προπονητή μου, τον Μίτσελ. Ήταν πραγματικά τιμή και χαρά μου να τον έχω προπονητή. Του εύχομαι μια υπέροχη και επιτυχημένη σεζόν", δήλωσε ο πιστολέρο που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπενφίκα.

Διαβάστε ακόμη:

Μίτσελ: "Λυπάμαι αν ο Γιαταμπαρέ μίσησε το ποδόσφαιρο"

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ