Αποθέωση Μήτρογλου από Κατσουράνη και Ζέκα

Κώστας Κατσουράνης και Ζέκα μίλησαν για τον Κώστα Μήτρογλου και συμφώνησαν με την επιλογή της Μπενφίκα.

Αποθέωση Μήτρογλου από Κατσουράνη και Ζέκα
Κατσουράνης-Μήτρογλου-Εθνική Ελλάδας INTIME SPORTS

Ο Κώστας Κατσουράνης κλήθηκε να σχολιάσει τον Κώστα Μήτρογλου πριν από τον δανεισμό του από την Μπενφίκα σε ραδιόφωνο της Πορτογαλίας.

Ο πρώην μέσος των Λουζιτανών από το 2006 μέχρι το 2009 είπε τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του στην Εθνική Ελλάδας, ωστόσο είχε μία μικρή ένσταση.

"Είναι ένας καλός παίκτης, καλός ποδοσφαιριστής. Δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι τώρα, αλλά είναι καλός ποδοσφαιριστής", σημείωσε ο 36χρονος μέσος στην εκπομπή " Bola Branca" του " Radio Renascenca".

Παρουσιάζοντας τις αρετές του 27χρονου επιθετικού, ο Κατσουράνης σημείωσε ότι παρότι προτιμάει το αριστερό πόδι, "παίζει καλά και με τα δύο".

Ο Μήτρογλου έφτασε στη Λισαβόνα το βράδυ της Πέμπτης για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Πορτογαλίας.

Ο σύλλογος έχει συμφωνήσει με τη Φούλαμ για δανεισμό του παίκτη για έναν χρόνο, που θα κοστίσει 1.000.000 ευρώ. Εάν επιθυμεί να τον αγοράσει το καλοκαίρι του 2016, θα πρέπει να καταβάλει 8.000.000 ευρώ, αν και ο τεχνικός των Λονδρέζων, Κιτ Σάιμονς, δήλωσε ότι σε περίπτωση που η ομάδα υποβιβαστεί, ο Μήτρογλου θα επιστρέψει στο " Κρέιβεν Κότατζ".

Ζέκα: "Καλός παίκτης"

Στην ίδια συχνότητα μίλησε και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο Πορτογάλος Ζέκα. Ο αντίπαλος του Μήτρογλου στο ελληνικό πρωτάθλημα παραδέχθηκε την ποιότητα του Έλληνα διεθνή φορ, αποκαλώντας τον "γεννημένο εκτελεστή".

Ο Ζέκα πρόσθεσε ότι ο Μήτρογλου έχει την ποιότητα ώστε "να κάνει τη διαφορά" και υποστήριξε ότι πέρυσι, στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό, δεν έμοιαζε "στο 100%" μετά από τον τραυματισμό του.

Όταν σχολίασε το παιχνίδι του, εξήγησε ότι είναι "πολύ διαφορετικός" από τον παίκτη που καλείται να αντικαταστήσει, τον Λίμα, σημείωσε ότι "είναι πιο σταθερή αιχμή το δόρατος" και ότι έχει καλύτερη απόδοση "παίζοντας με την πλάτη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK