Πολλά τα εκατομμύρια για Σάμαρη στην Μπενφίκα

Με διπλάσια χρήματα απ' όσα τον είχε αποκτήσει πριν από δύο καλοκαίρια ετοιμάζεται να μοσχοπουλήσει η Μπενφίκα τον Ανδρέα Σάμαρη.

Πολλά τα εκατομμύρια για Σάμαρη στην Μπενφίκα

Όπως όλα δείχνουν ο Ανδρέας Σάμαρης δεν θα συνεχίσει στην Πορτογαλία μετά το πέρας της θερινής μεταγραφικής περιόδου, αφού η Μπενφίκα έχει δεχθεί δελεαστικότατη πρόταση για την άμεση παραχώρησή του.

Εικάζεται ότι προέρχεται από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ, αφού ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ψάχνει επειγόντως τον αντικαταστάτη του Άξελ Βίτσελ (μεταγράφεται στη Γιουβέντους) και η πορτογαλική ομάδα σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την περίσταση. Άλλα ωστόσο δημοσιεύματα κάνουν λόγο για παιχνίδι πόκερ μεταξύ Ρώσων και Μίντλεσμπρο, η οποία επίσης έχει τη δυνατότητα να διαθέσει ένα αντίστοιχο ποσό για τον Έλληνα χαφ.

Το καλοκαίρι του 2014 οι "αετοί" είχαν αγοράσει τον Σάμαρη από τον Ολυμπιακό έναντι 9 εκατ. ευρώ και τώρα ετοιμάζονται να αποκομίσουν τα διπλάσια χωρίς μάλιστα να προκληθεί κενό στον άξονα. Ο Ρουί Βιτόρια είναι ενήμερος για το γεγονός και έχει ήδη προσαρμόσει τα πλάνα του δίχως να τον υπολογίζει.

Απλώς την Τετάρτη θα γίνει γνωστός ο νέος προορισμός για τον Έλληνα διεθνή.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ