Ζεζούς: "Ο Σάμαρης είναι έξυπνος, αλλά θέλει χρόνο"

Ασπίδα προστασίας στον Ανδρέα Σάμαρη μετά τη μέτρια εμφάνισή του στη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Ζενίτ, ύψωσε ο Ζόρζε Ζεζούς.

Ζεζούς: "Ο Σάμαρης είναι έξυπνος, αλλά θέλει χρόνο"

Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στον Σάμαρη, που στο παιχνίδι με τη Ζενίτ "χάθηκε" λίγο, όπως ο ίδιος ο Ζεζούς είχε σχολιάσει μετά την ήττα με 0-2.

Οι δηλώσεις Ζεζούς: "Ο Μάτιτς πρόσφατα είπε πως μία από τις θέσεις που χρειάζονται μεγάλη τακτική γνώση είναι η θέση του εξαριού, που εγώ τη λέω θέση 4. Ο Σάμαρης, όπως και ο Κριστάντε, είναι παίκτες που παίζουν σε αυτή τη θέση.

Δεν είναι εύκολο να ζητάμε καλή άμυνα σε συγκεκριμένα διαστήματα του αγώνα, την αναδιοργάνωση. Είναι φυσιολογικό να συμβεί αυτό με τον Σάμαρη. Είναι μαζί μας για τρεις εβδομάδες και μία απ' αυτές έλειπε γιατί ήταν με την Εθνική Ελλάδας. Επιπλέον, είναι και το θέμα της γνώσης. Είναι έξυπνο παιδί, καλός παίκτης, όπως και ο Κριστάντε.

Έχουμε ποιότητα σ' αυτή τη θέση και θα κάνουμε λάθη αυτό το διάστημα, αλλά έτσι θα εξελιχθούμε. Είναι αλήθεια πως θα μας κοστίσει βαθμούς, αλλά δεν υπάρχει τρόπος. Ο Φέισα με τον Αμορίμ, που έχουν την εμπειρία και τη γνώση, δεν ήταν διαθέσιμοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK