Η... ελληνική περίοδος στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο!

Κακός χαμός στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Τρεις διεκδικούν τον τίτλο και οι υπόλοιποι "φωνάζουν" για τη διαιτησία. Ντροπή για λογαριασμό της Σπόρτινγκ νιώθει ο πρόεδρος της Τοντέλα, Γκιλμπέρτο Κοΐμπρα, έπειτα απ' όλα όσα έγιναν στο ματς με την ομάδα του Ζεσούς.

Η... ελληνική περίοδος στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο!

Πυρ και μανία είναι ο πρόεδρος της Τοντέλα, Γκιλμπέρτο Κοΐμπρα έπειτα από τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο παράγοντας κάλεσε την πορτογαλική ομοσπονδία να φτιάξει δύο πρωταθλήματα! Ένα για να παίζουν οι Σπόρτινγκ, Πόρτο και Μπενφίκα κι ένα δεύτερο για όλους τους υπόλοιπους.

Η Πόρτο προπορεύεται με 58 βαθμούς στο πρωτάθλημα κι ένα ματς λιγότερο, ενώ Μπενφίκα και Σπόρτινγκ ακολουθούν με 56. Ο κακός χαμός δηλαδή...

Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, στην Πορτογαλία ασχολούνται με τη διαιτησία με την Τοντέλα και τον Κοΐμπρα να λένε: "Θα ήθελα να ρωτήσω τους ανθρώπους και τον προπονητή της Σπόρτινγκ εάν ντρέπονται που πήραν το παιχνίδι με εμάς. Η Λίγκα πρέπει να πάρει θέση γι΄αυτή τη θλιβερή ημέρα..."

Στην Τοντέλα θεωρούν ότι ο διαιτητής της Ζοάο Καπέλα κράτησε καθυστερήσεις περισσότερο απ' όσο είχε ορίσει αρχικά, επειδή περίμενε να βάλει γκολ η Σπόρτινγκ που έπαιζε με 10, αλλά πίεζε και τα κατάφερε στο 98', τέσσερα λεπτά δηλαδή περισσότερο από τις καθυστερήσεις.

Για το θέμα τον καθυστερήσεων του Καπέλα τοποθέτησε μέχρι και ο Ίκερ Κασίγιας, πορτιέρε της Πόρτο, γράφοντας για " απεριόριστη κωμωδία".

"90'+4' (4' x 2')+1 ώρα + 1 ημέρα + 1 εβδομάδα + 1 μήνα + 1 χρόνο +1 δεκαετία + 1 αιώνας..." πικάροντας τον Καπέλα που τελείωσε τον αγώνα στο 99' της αναμέτρησης.

Κι όλα αυτά στην Πορτογαλία, την ίδια ώρα που στην Ελλάδα το διαιτητικό κομμάτι έχει αναλάβει αρχιδιαιτητής, Μέλο Περέιρα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK