Καραμάνος on fire: Το copy-paste γκολ και η λόμπα

Μπαλιά από δεξιά, κατάλληλη θέση και ιδανικό τελείωμα! Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε ξανά με παρόμοιο τρόπο. Το... μενού είχε και δεύτερο γκολ.

Καραμάνος on fire: Το copy-paste γκολ και η λόμπα

Η θητεία του Τάσου Καραμάνου στην Πορτογαλία έχει αρχίσει με δύο πανομοιότυπα γκολ. Πρώτα σκόραρε στο ντεμπούτο του, διαμορφώνοντας το 2-0 επί της Εστορίλ πριν από ένα μήνα (15/08), ενώ τη Δευτέρα "θύμα" του έπεσε η Τοντέλα.

Σε αμφότερες τις περιπτώσεις ο δανεικός από τον Ολυμπιακό επιθετικός ήταν στην κατάλληλη θέση για να δεχθεί μπαλιά από τα δεξιά και λειτουργώντας ως καθαρός φορ και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Μόνη διαφοροποίηση στο τελείωμά του. Την πρώτη φορά σκόραρε με κοντινό πλασέ και τη δεύτερη με το κεφάλι.

 

Το ματς με την Τοντέλα είχε και δεύτερο τέρμα για τον Καραμάνο, ο οποίος βγήκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε με περίτεχνο τρόπο τον αντίπαλο γκολκίπερ.

 

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ