Ο... Ατρόμητος Σα Πίντο πάει σε ομάδα "χάος"

Πριν καλά-καλά φύγει από την Σταντάρ Λιέγης, πληροφορίες θέλουν τον πρώην τεχνικό του Ατρόμητου και του ΟΦΗ, Σα Πίντο να επιστρέφει σε γνώριμο για εκείνον περιβάλλον. Μόνο που η κατάσταση εκεί θυμίζει σκηνικό... πολέμου.

Ο... Ατρόμητος Σα Πίντο πάει σε ομάδα "χάος"
EUROKINISSI

Πήγε, είδε και μέσα σε ένα χρόνο παρουσίας του στο Βέλγιο κατάφερε να "σουλουπώσει" την Σταντάρ Λιέγης, με την οποία κατέκτησε ένα Κύπελλο, καταλαμβάνοντας παράλληλα την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Καθόλου άσχημα, αν και σε αυτό έβαλε το... ποδαράκι του και ο πρώην "ερυθρόλευκος", Καρσελά.

Ο λόγος για τον πρώην τεχνικό του Ατρόμητου και του ΟΦΗ, Ρικάρντο Σα Πίντο ο οποίος σύμφωνα με την "A' Bola" φιγουράρει ως πρώτο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Επιστροφή σε γνωστά λημέρια, δηλαδή, για τον Ίβηρα τεχνικό που υπηρέτησε τα "λιοντάρια" τόσο ως ποδοσφαιριστής (1994-1997 και 2000-2006) αλλά και ως προπονητής το 2012.

Βέβαια, η κατάσταση που επικρατεί στη Σπόρτινγκ τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν θυμίζει σε τίποτα τις -φαινομενικά- πιο ήρεμες στιγμές του παρελθόντος που έζησε στον σύλλογο ο 45χρονος κόουτς. Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή η κατάσταση εκεί είναι χαώδης.

Αυτός άλλωστε, ήταν και ο λόγος που παραιτήθηκε ο Ζόρζε Ζέσους, αφήνοντας αιχμές πως ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Μπρούνο ντε Καρβάλιο υποκίνησε τα επεισόδια που οδήγησαν στον τραυματισμό ποδοσφαιριστών και ανθρώπων του προπονητικού τιμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Μέσα της πατρίδας του, βάζουν στο "παιχνίδι" και τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής μας, Κλαούντιο Ρανιέρι, σημειώνοντας πως η περίπτωση του δεν συγκεντρώνει τόσες πιθανότητες όσο του Πίντο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK