Πρόταση στον Κασίγιας η Πόρτο

Η Πόρτο βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του Ίκερ Κασίγιας, μέσω του προπονητή της, Ζουλιέν Λοπετέγκι, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να εμφανίζεται θετικός στην μετακίνησή στην πορτογαλική ομάδα.

Πρόταση στον Κασίγιας η Πόρτο

Η νέα χρονιά αναμένεται να βρει τον Ίκερ Κασίγιας μακριά από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης κινείται για την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα, με συνέπεια ο αρχηγός των μαδριλένων να θεωρείται... περιττός.

Την κατάσταση προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Πόρτο, η οποία μέσω του προπονητή της, Ζουλιέν Λοπετέγκι, κατέθεσε επίσημη πρόταση στον 33χρονο τερματοφύλακα. Ο "Σαν Ίκερ" εμφανίζεται θετικός σ' ένα τέτοιο ενδεχόμενο και αναμένονται άμεσα εξελίξεις. Ο μάνατζέρ του, Κάρλο Κουτρόπια, με δηλώσεις στα πορτογαλικά ΜΜΕ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον, τονίζοντας: "Ο Ίκερ ενδιαφέρεται για την Πόρτο και η Πόρτο ενδιαφέρεται για εκείνον. Ελπίζουμε η Ρεάλ α διευκολύνει την αποχώρησή του".

Οι "μερένγκες" δεν έχουν δεχθεί μέχρι στιγμής κάποια πρόταση, όμως δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στον έμπειρο γκολκίπερ. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η ελάφρυνση του... μπάτζετ, καθώς ο Κασίγιας αμείβεται με 7.500.000 ευρώ ετησίως. Επομένως είναι πιθανό οι δύο πλευρές να τα βρουν κάπου στη μέση ακόμα, ενώ "ανοιχτό" είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει ακόμα και λύση της συνεργασίας του.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της Marca:

News 24/7

24MEDIA NETWORK