Θέλει και την Καρμπονέρο η Πόρτο!

Mετά τον Ικερ Κασίγιας, η Πόρτο θέλει να εντάξει στο δυναμικό της και άλλο μέλος της οικογένειας του Ισπανού τερματοφύλακα.

Θέλει και την Καρμπονέρο η Πόρτο!

Η σύντροφος του πρώην πορτιέρο της Ρεάλ Σάρα Καρμπονέρο, αθλητική δημοσιογράφος στο επάγγελμα, έχει πει στο στόχαστρο του επίσημου καναλιού της Πόρτο που στο πρόσωπό της βλέπει το στέλεχος που μπορεί να του αλλάξει επίπεδο.

Ο Ούγκο Μεγκαλάες, διευθυντής του καναλιού, τόνισε χαρακτηριστικά: "Αν έρθει η Σάρα, θα μας προσδώσει τεράστια αξία τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ολα εξαρτώνται από τη δική της θέληση, εμείς από την πλευρά μας περιμένουμε".

Η πρόταση φαντάζει δελεαστική για την Καρμπονέρο η οποία, αν την αποδεχτεί αφενός θα βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό του συντρόφου της και αφετέρου θα ανοίξει μία νέα σελίδα στη δημοσιογραφική καριέρα της.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ