Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ πρόλαβε τον... Μαρινάκη

Κι όμως, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας "πρόλαβε" τον Ολυμπιακό και αναμένεται να κατεβάσει τη... δεύτερη ομάδα κόντρα στην Πάσος Φερέιρα, λόγω του απίστευτου... ξεκατινιάσματος των παικτών με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μπρούνο Ντε Καρβάλιο.

Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ πρόλαβε τον... Μαρινάκη

Τη Μεγάλη Δευτέρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στου Ρέντη και τα... έχωσε στους παίκτες του Ολυμπιακού, μετά τη γκέλα κόντρα στον Λεβαδειακό. Αργότερα μάλιστα έγινε γνωστό πως μέχρι το τέλος της περιόδου, η πρώτη ομάδα θα στελεχωθεί με παιδιά της Κ20 και λίγους από τους έμπειρους παίκτες.

Επειδή όμως στην Ελλάδα το πρωτάθλημα έχει διακοπεί λόγω του Πάσχα, δεν προλάβαμε να δούμε τον... νέο ( στην κυριολεξία και λόγω... ηλικίας πλέον) Ολυμπιακό. Αυτό θα συμβεί στις 16/4 και το ματς με την Κέρκυρα στο "Καραϊσκάκης".

Σε ένα άλλο μέρος του πλανήτη και συγκεκριμένα την Πορτογαλία, ένας άλλος πρόεδρος... τρελάθηκε με τους παίκτες του, τους... ξεφώνισε δημόσια στα social media, αυτοί απάντησαν και τώρα η ομάδα έχει γίνει ροντέο!

Φυσικά αναφερόμαστε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Μπρούνο Ντε Καρβάλιο δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και ήττα με 2-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Γιουρόπα Λιγκ, "έδωσε" τους Κοεντράο και Μπας Ντοστ, αφήνοντας αιχμές για την απόδοση τους!

Η αντίδραση ήταν οι ποδοσφαιριστές να απαντήσουν επίσης δημόσια και ο πρόεδρος να τιμωρήσει... 19 παίκτες ( άγνωστο αν θα είναι με πρόστιμο ή... ψυγείο), όσους πήγαν δηλαδή στην Μαδρίτη! Τι σημαίνει αυτό; Πως κόντρα στην Πάσος Φερέιρα, ο Ζεσούς θα κατεβάσει σχεδόν ολόκληρη την Κ20!

Εκτός κι αν τα βρουν στο μεσοδιάστημα παίκτες - πρόεδρος, κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει απίθανο. Μάλιστα ενόψει καλοκαιριού, στην Πορτογαλία θεωρούν βέβαιο πως θα ζητήσουν μεταγραφή σχεδόν όλοι οι παίκτες!

News 24/7

24MEDIA NETWORK