Συγκλονίζει ο πατέρας που έπεσε θύμα αστυνομικής βίας στην Πορτογαλία (VIDEO)

Διαβάστε τη συγκλονιστική μαρτυρία του άτυχου πατέρα, ο οποίος έπεσε θύμα της αστυνομικής βίας στην Πορτογαλία, μετά τον αγώνα της Μπενφίκα με την Γκιμαράες, μπροστά στα μάτια του γιου του.

Συγκλονίζει ο πατέρας που έπεσε θύμα αστυνομικής βίας στην Πορτογαλία (VIDEO)

Πριν από λίγες ημέρες αναφερθήκε σε ένα τραγιικό συμβάν που έλαβε χώρα μετά τον αγώνα πρωταθλήματος της Μπενφίκα με την Γκιμαράρες.

Συγκεκριμένα, ένας πατέρας κι ένας παππούς δέχθηκαν επίθεση από αστυνομικούς μπροστά στα μάτια ενός μικρού παιδιού. Ο πιτσιρικάς σοκαρισμένος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, ενώ ένας από τους αστυνομικούς τον απομάκρυνε για να μην βλέπει όσα εκτυλίσσονταν.

Θυμηθείτε το VIDEO:

Ο άτυχος άντρας παραχώρησε συνέντευξη σε κανάλι της Πορτογαλίας, περιγράφοντας τις τρομερές στιγμές που έζησε, ενώ αναφέρθηκε και στην αντίδραση του γιου του, ο οποίος θεωρεί υπεύθυνο τον εαυτό του.

"Ήρθε ο αστυνομικός και μας ρώτησε τι κάνουμε εκεί, γιατί ήμασταν εκεί, εκτός του γηπέδου. Του εξήγησα ότι ήταν αδύνατον να μπούμε μέσα λόγω της ζέστης, ότι το παιδί δεν ένιωθε καλά και ότι έπρεπε να βγούμε. Διδάσκουμε στα παιδιά να βλέπουν τους αστυνομικούς ως φίλους και γι’ αυτό αντέδρασαν. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Το μόνο που μου είπε ο Γκονζάλο ήταν: "Μπαμπά, αν δεν διψούσα δεν θα είχαμε πρόβλημα". Γι’ αυτό υπέδειξε τον εαυτό του ως υπεύθυνο. Επειδή ζήτησε νερό και φύγαμε απ’ το γήπεδο".

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK