Ο Λουιζάο είναι ΑΡΧΗΓΟΣ με τα όλα του!

Ο Λουιζάο δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός αμυντικός αλλά αθλητής σύμβολο για τη Μπενφίκα. Και το έδειξε με έναν μοναδικό τρόπο στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του (VIDEO)!

Ο Λουιζάο είναι ΑΡΧΗΓΟΣ με τα όλα του!

Αν ψάξεις σε πορτογαλικά λεξικά δίπλα στη λέξη "αρχηγός" μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να συναντήσετε μία φωτογραφία του Λουιζάο! Υπερβολικοί; Ίσως;

Μπορεί όμως να σκεφτείτε και

εσείς το ίδιο αν δείτε ένα απίστευτο video που κάνει το γύρο του κόσμου από το βράδυ της Κυριακής και το οποίο δείχνει τον αρχηγό της Μπενφίκα να αποδεικνύει την ηγετική του φυσιογνωμία με έναν συγκλονιστικό τρόπο, την ώρα του αγώνα μπροστά σε δύο νεαρούς συμπαίκτες του στους "αετούς της Λισσαβώνας".

Όλα αυτά έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπενφίκα με την Φεϊρένσε, με τους γηπεδούχους να έχουν κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή και τους νεαρούς Ζοζέ Γκόμες (17 ετών) και Βίκτορ Λίντελοφ (22 ετών) να προσπαθούν να "ανοίξουν" το τείχος μπαίνοντας ανάμεσα στους αμυντικούς της Φεϊρένσε.

Παρά τις... φιλότιμες προσπάθειές τους όμως δεν τα κατάφερναν αφού δέχονταν αρκετά σπρωξίματα από τους αντιπάλους τους, μέχρι που αποφάσισε να αναλάβει δράση ο Λουιζάο.

Ο κάπτεν της Μπενφίκα έτρεξε προς το τείχος, διέταξε τους συμπαίκτες του να κάνουν στην άκρη και ταυτόχρονα τους έδειξε με τις κινήσεις του τι έπρεπε να κάνουν για να βοηθήσουν τον συμπαίκτη τους που εκτελούσε το φάουλ.

Η παρουσία του μάλιστα ήταν τόσο καταλυτική που κατάφερε να "εκτοπίσει" το τείχος, με τη μπάλα να περνάει έτσι μέσα από αυτό και τους οπαδούς της Μπενφίκα να πανηγυρίζουν ένα ακόμα γκολ στο 4-0 της ομάδας τους. Αν αυτός δεν λέγεται ΑΡΧΗΓΟΣ, τότε ποιός είναι;

Fantástica atitude de Luisão perante os mais novos. #carregabenfica #benfica #luisao #slbenfica #slb

A video posted by Ricardo Cardoso (@rtreinador) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK