Έγινε ξανά πατέρας ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Πατέρας για... τρίτη φορά έγινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού μετά το τέλος του αγώνα της Πορτογαλίας με την Χιλή, αποκάλυψε πως γεννήθηκαν τα δίδυμα αγοράκια του!

Portugal's Cristiano Ronaldo left, sends the ball past Chile's Gary Medel during the Confederations Cup, semifinal soccer match between Portugal and Chile, at the Kazan Arena, Russia, Wednesday, June 28, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Cristiano Ronaldo AP

Την ίδια ώρα που ο Κριστιάνο αγωνιζόταν στην Ρωσία για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, κάπου στον κόσμο μία ανάδοχος μητέρα έφερε στον κόσμο δίδυμα αγοράκια, τα οποία έχουν για πατέρα τον έμπειρο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Κριστιάνο δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνηση του για το γεγονός πως έγινε για... τρίτη φορά πατέρας, ενώ ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική του ομάδα.

"Ήμουν στην υπηρεσία της Εθνικής ομάδας, όμως συμβαίνει πάντα με το σώμα και την ψυχή, αν και ήξερα πως οι δυο μου γιοι ερχόντουσαν στον κόσμο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας, όμως είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά σε όλους τους Πορτογάλους.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας και ο προπονητής μας με συγκίνησαν απόψε και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είμαι χαρούμενος που για πρώτη φορά θα βρεθώ με τα παιδιά μου!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK