Φερνάντο Σάντος για Πορτογαλία, Κριστιάνο και... επανάσταση

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για το μέλλον της Πορτογαλίας μετά την κατάκτηση του Euro ενώ υπογράμμισε πως οι 4 Χρυσές Μπάλες είναι λίγες για τον Κ. Ρονάλντο.

Φερνάντο Σάντος για Πορτογαλία, Κριστιάνο και... επανάσταση

Συνέντευξη στην ηλεκτρονική έκδοση της πορτογαλικής εφημερίδας "Record" παραχώρησε ο Φερνάντο Σάντο, με τον άλλοτε τεχνικό των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού να στάζει μέλι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και να στέκεται στη νέα πρόκληση που έχει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μετά την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης το καλοκαίρι του 2016.

Φερνάντο Σάντος για Πορτογαλία, Κριστιάνο και... επανάσταση

"Δεν πιστεύω στις επαναστάσεις που γίνονται με τον ερχομό πολλών παικτών και την αποχώρηση άλλων. Το μέλλον της εθνικής Πορτογαλίας είναι εγγυημένο", ανέφερε αρχικά.

Για τη μάχη της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 είπε: "Δεν σημαίνει πως επειδή κατακτήσαμε το Euro πως είμαστε φαβορί και για το Μουντιάλ. Ο βασικός στόχος μας είναι η πρόκριση. Προφανώς πρόκειται για διοργάνωση όπου θα έχουμε την ίδια νοοτροπία και το ίδιο πάθος".

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο υπογράμμισε: "Ο Ρονάλντο αξίζει πολλά περισσότερα από την τέταρτη χρυσή μπάλα. Η συμπεριφορά του στον τελικό του Euro 2016 ήταν υποδειγματική. Είναι ο καθρέφτης της εθνικής μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK