Μουρίνιο: "Δεν ψάχνω για ομάδες, οι ομάδες με ψάχνουν"

Παρά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι ο επικρατέστερος για αντικαταστάτης του Λουίς φαν Χάαλ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοζέ Μουρίνιο επιμένει πως δεν ψάχνει για ομάδα.

Μουρίνιο: "Δεν ψάχνω για ομάδες, οι ομάδες με ψάχνουν"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον Δεκέμβριο του 2015, όταν απολύθηκε από την Τσέλσι εξαιτίας μιας σειράς κακών αποτελεσμάτων.

Από τότε το όνομα του Πορτογάλου έχει συνδεθεί με κορυφαίες ομάδες της Premier League, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παρουσιάζεται ως ο επικρατέστερος επόμενος σταθμός της καριέρας του. Ο "Special One", που βρίσκεται προσωρινά στην Ιταλία για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της πρώην ομάδας του, Μίλαν, με τη Σαμπντόρια, ρωτήθηκε για το επόμενο βήμα του και η απάντησή του ήταν όπως πάντα... αποστομωτική!

"Η νέα πρόκλησή μου, η νέα ομάδα μου; Ειλικρινά δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι πως αγαπώ το ποδόσφαιρο και θα επιστρέψω με το ίδιο πάθος και την ίδια φιλοδοξία όπως πάντα, έχοντας τον ίδιο σεβασμό σε κάθε προπονητή και κάθε ομάδα. Δεν ψάχνω για ομάδες, οι ομάδες με ψάχνουν", τόνισε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK