Ο Φερνάντο Σάντος δεν ξεχνάει ποτέ τους Έλληνες

Ο Φερνάντο Σάντος αισθάνεται την Ελλάδα ως δεύτερη πατρίδα του και με κάθε ευκαιρία εκφράζει την αγάπη του προς τον ελληνικό λαό. Δείτε το μήνυμα του τεχνικού της Πορτογαλίας με αφορμή τα 62α γενέθλιά του.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν ξεχνάει ποτέ τους Έλληνες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ξένοι τεχνικοί που έχουν περάσει από τα μέρη μας για να κάτσουν σε πάγκο ομάδας της Super League είναι αμέτρητοι, εκείνοι ωστόσο που έχουν "δεθεί" τόσο πολύ με την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο της είναι μετρημένοι στα δάχτυλα των δύο χεριών και ένας εξ αυτών είναι σίγουρα ο Φερνάντο Σάντος.

Έχοντας περάσει πάνω από 10 χρόνια υπηρετώντας την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και φυσικά την Εθνική Ελλάδας, ο Σάντος αισθάνεται πιο... Έλληνας και από τους Έλληνες και αυτό το έδειξε με αφορμή τα 62α γενεθλιά του που τα γιόρτασε την Δευτέρα.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν ξεχνάει ποτέ τους Έλληνες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία δέχτηκε πάρα πολλά ευχητήρια μηνύματα από την Ελλάδα, τον τόπο που έχει δημιουργήσει σημαντικές φιλίες τα προηγούμενα χρόνια, και δεν παρέλειψε να απαντήσει χρησιμοποιώντας μάλιστα την ελληνική γλώσσα!

"Αγαπητοί Φίλοι. Δεν μου είναι δυνατό και ήταν επιθυμία μου να απαντήσω ξεχωριστά σε όλα τα μηνύματα που έλαβα για τα γενέθλιά μου. Εδώ είναι ευχαριστίες μου σε όλους εκείνους που μέσα από αυτό μου έδωσε συγχαρητήρια.

Τις καλύτερες ευχές μου για καλή υγεία σε σας και τις οικογένειές σας που ο Θεός να σας προστατεύσει. Σας αγκαλιές και φιλιά ευχαριστώ", αναφέρει το μήνυμά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK