Ο Κριστιάνο έφερε... εμφύλιο στην γενέτειρα του!

Την Τετάρτη (29/3) αεροδρόμιο στην Μαδέιρα παίρνει το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο και ήδη έχει ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων για το γεγονός! Τι του καταλογίζουν.

Portugals Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his sides second goal during the World Cup Group B qualifying soccer match between Portugal and Hungary at the Luz stadium in Lisbon Saturday, March 25 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Cristiano Ronaldo AP

Η απόφαση της τοπικής πολιτικής ηγεσίας της Μαδέιρα να αλλάξει όνομα στο αεροδρόμιο της πόλης και από "Funchal’s airport", να το κάνει σε "Aeroporto Cristiano Ronaldo", έχει φέρει μεγάλες αντιδράσεις στο εσωτερικό της χώρας, με ορισμένες πολιτικές δυνάμεις να είναι αντίθετες με αυτή την κίνηση.

Σύμφωνα με την AS, η κυβέρνηση της Πορτογαλίας έχει θορυβηθεί με αυτή την ενέργεια, αφού ουσιαστικά έγινε χωρίς καμία καταρχήν συνεννόηση. Αυτός είναι και ο λόγος που ο πρώην γραμματέα των Σοσιαλιστών, Φρανσίσκο Σέισας ντα Κόστα, έγραψε αιχμηρό ποστ στο facebook για το ζήτημα.

"Είναι μία απόφαση που δοκιμάζει τα όρια της κοινής λογικής και της δικαιοσύνης. Είναι Παράλογο. Το όνομα του Ρονάλντο θα μπορούσε να δοθεί σε κάποιο στάδιο ή αθλητική εγκατάσταση".

Η αλλαγή ονομασίας θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη και καλεσμένοι είναι από ολόκληρο τον πολιτικό χώρο.

Photo credit: AP Photo/Armando Franca

News 24/7

24MEDIA NETWORK