Ο Ρονάλντο πάντα συνήθιζε να κλαίει!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε πάντα τη συνήθεια να εκδηλώνει τα έντονα συναισθήματά του με το κλάμα.Και η αλήθεια είναι ότι δεν την άλλαξε στο πέρασμα των χρόνων.

Ο Ρονάλντο πάντα συνήθιζε να κλαίει!

Tον Κριστιάνο Ρονάλντο τον είδαμε για πρώτη να κλαίει στον αλησμόνητο τελικό του Euro 2004 στον οποίο η Εθνική Ελλάδας νίκησε την Πορτογαλία και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κόντρα σε κάθε προγνωστικό.

Οπως αποκαλύπτει όμως συμπαίκτης του από τα παιδικά του χρόνια, ο Πορτογάλος σταρ είχε τη συνήθεια του κλάματος, από πολύ μικρός, αντιδρούσε έτσι σε κάθε αναποδιά που του συνέβαινε.

"Οταν δεν είχε την μπάλα, έκλαιγε. Οταν οι συμπαίκτες του τσακώνονταν επίσης. Ηθελε πάντα να νικά και όταν δεν τα κατάφερνε, ξεσπούσε πάντα σε κλάματα" τόνισε ο Ρικάρντο Σάντος συμπαίκτης του στην παιδική ομάδα της Αντορίνια όταν οι δυο τους ήταν οκτώ χρόνων!

"Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο Κριστιάνο θα κατακτούσε τη χρυσή μπάλα. Αλλά ήταν πολύ καλός παίκτης από τότε και πολύ γρήγορος. Είχε πάντα όνειρο και να που τα κατάφερε με τη βοήθεια της οικογένειάς του. Είδατε τον πραγματικό Ρονάλντο από τότε που πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ" κατέληξε ο Σάντος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK