Ματέους Περέιρα: "Πάω στον Ολυμπιακό"

Ο νεαρός άσος της Σπόρτινγκ, Ματέους Περέιρα "έβαλε φωτιές" μέσω ανάρτησής του στο Twitter (όπου αργότερα κατέβασε) όπου υποστήριξε πως πάει να υπογράψει στον Ολυμπιακό!

Ματέους Περέιρα: "Πάω στον Ολυμπιακό"

Ο νεαρός άσος της Σπόρτινγκ, Ματέους Περέιρα "έβαλε φωτιές" μέσω μίας ανάρτησής του στο Twitter (όπου αργότερα κατέβασε) όπου υποστήριξε πως πηγαίνει να υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό!

Και εντελώς ξαφνικά... Ματέους Περέιρα! Ο 20χρονος Πορτογάλος winger που ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας φρόντισε να "ανάψει φωτιές" μέσω ενός τιτιβίσματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το βράδυ της Τετάρτης (το διέγραψε λίγο αργότερα) όπου ανέφερε πως "είμαι στην Ελλάδα για να υπογράψω στον Ολυμπιακό".

Ματέους Περέιρα: "Πάω στον Ολυμπιακό"

Το προφίλ μάλιστα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, ο οποιός έχει συνυπάρξει και με τον νυν "ερυθρόλευκο" Αντρέ Μάρτινς, φαίνεται πως "ταιριάζει γάντι" στους Πειραιώτες αυτή την περίοδο.

Παίζει και στις δύο πτέρυγες και μπορεί να καλύψει το κενό τόσο του Πάρντο που δόθηκε δανεικός στην Ναντ για το επόμενο εξάμηνο όσο και αυτό του Σεμπά στα αριστερά αν τιμωρηθεί ο Βραζιλιάνος για τα επόμενα ματς της Super League ενώ με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έχει αγωνιστεί στο Champions League και αυτό σημαίνει πως μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στο Europa League με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ματέους Περέιρα: "Πάω στον Ολυμπιακό"

Από την πλευρά τους πάντως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν προχώρησαν σε επιβεβαίβωση της είδησης, ότι δηλαδή ο Περέιρα βρίσκεται όντως στην Αθήνα και είναι κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο ΜΑΤΕΟΥΣ ΠΕΡΕΙΡΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παικταράς στο Football Manager ο Ματέους Περέιρα!
Γιατί μπήκε στον πάγο ο Καπίνο
Και επίσημα στη Ναντ ο Πάρντο
Το "μαγείρεμα" του Μπέντο με την ευρωπαϊκή λίστα

News 24/7

24MEDIA NETWORK