Οι Πορτογάλοι για Μπέντο και... Παναθηναϊκό

Η αναπάντεχη εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού απασχόλησε και τα πορτογαλικά ΜΜΕ, που κάνουν λόγο για "αποκατάσταση της τάξης" με την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή!

Οι Πορτογάλοι για Μπέντο και... Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ήττα του Παναθηναϊκού με 2-1 από την Ξάνθη μέσα στο "Απόστολος Νικολαΐδης" σε συνδιασμό με την νίκη του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου (2-0) άλλαξε τα δεδομένα στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας, με τους Πειραιώτες να κάνουν την προσπέραση στην 7η αγωνιστική και να είναι πλέον εκείνοι στη θέση του οδηγού στον μαραθώνιο.

Οι Πορτογάλοι για Μπέντο και... Παναθηναϊκό

Αυτή η ανατροπή σκηνικού στη Super League απασχόλησε μάλιστα και τους Πορτογάλους, με την "O Jogo" να ανεβάζει δημοσίευμα μετά την ήττα των "πρασίνων" του Αντρέα Στραματσόνι το οποίο έχει τίτλο "Η ήττα του Παναθηναϊκού αφήνει τον Μπέντο στην κορυφή" και το οποίο ξεκινάει λέγοντας πως "Στην 5η αγωνιστική, αποκαθίσταται η φυσική τάξη του ελληνικού πρωταθλήματος".

Στη συνέχεια κάνει σύνοψη της αγωνιστικής λέγοντας πως "μετά την εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού, ο Μπέντο και ο Ολυμπιακός ηγούνται του ελληνικού πρωταθλήματος και βρίσκονται στην πρώτη θέση" ενώ συμπληρώνει πως ο Κάρλος Ζέκα αγωνίστηκε βασικός για το "τριφύλλι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK