Ήξερε πώς να δείξει ΣΕΒΑΣΜΟ στον Κασίγιας η Πόρτο

Ο Ίκερ Κασίγιας ήταν περιζήτητος σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο από ουκ ολίγες ομάδες της Ευρώπης όμως η Πόρτο τον κράτησε το "Ντραγκάο". Το ιδιαίτερο "ευχαριστώ" του Ισπανού.

Porto goalkeeper Iker Casillas catches the ball during a Champions League play-offs first leg soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Aug. 17, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte)
Porto goalkeeper Iker Casillas catches the ball during a Champions League play-offs first leg soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Aug. 17, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Λίβερπουλ, Παρί Σεν Ζερμέν και Ολιμπίκ Μαρσέιγ ήταν μεταξύ των πολλών ομάδων που ενδιαφέρθηκαν ζεστά να τον εντάξουν στο δυναμικό της όμως όλες τους έμειναν με την.. όρεξη.

Μπορεί το συμβόλαιο του Ίκερ Κασίγιας (το διετές που είχε υπογράψει το 2015 μετά από μια... ζωή στην Ρεάλ Μαδρίτης) να έληγε φέτος όμως η Πόρτο δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και του το ανανεώσε για έναν ακόμα χρόνο.

Την αποκάλυψη μάλιστα για τη συμφωνία των δύο πλευρών την έκανε ο ίδιος ο Ισπανός κίπερ μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Πολύ ευτυχής που συνεχίζω για μία ακόμα σεζόν στην Πόρτο. Αναμένω με ενθουσιασμένο τις νέες προκλήσεις", ήταν το μήνυμά του 36χρονου κίπερ.

Photo Credits: AP Photo/Paulo Duarte

News 24/7

24MEDIA NETWORK