Ο Κονσεϊσάο "τελείωσε" τον Κασίγιας από την Πόρτο

Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Ο Ίκερ Κασίγιας από βασικός και αναντικατάστατος στην Πόρτο έγινε... παγκίτης εξαιτίας ενός πρώην άσου του... ΠΑΟΚ! Ποιος... γνωστός του για ένα μήνα(!) προσπαθεί να τον σώσει.

Besiktas' Ricardo Quaresma, left, shakes hands with Porto goalkeeper Iker Casillas before the Champions League group G soccer match between FC Porto and Besiktas at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paulo Duarte)
Iker Casillas AP IMAGES

Το καλοκαίρι του 2015 ο Ίκερ Κασίγιας αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 25 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο. Η Πόρτο του προσέφερε... καταφύγιο και ο έμπειρος πορτιέρε με το "καλημέρα" έγινε βασικός και αναντικατάστατος.

Όλα αυτά μέχρι τον Οκτώβριο του 2017. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Κασίγιας από πρώτο βιολί έγινε... δεύτερο και λόγω κόστους! Την απόφαση πήρε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος έκλεισε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ το 2010.

Στα 36 του χρόνια ο Ισπανός πορτιέρε δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει στην Πρέμιερ Λιγκ. Τη λύση φαίνεται πως θα δώσει ο Ράφα Μπενίτεθ στην Νιούκαστλ, αφού δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από τον Ρομπ Έλιοτ.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως Μπενίτεθ και Κασίγιας συνεργάστηκαν για... ένα μήνα στην Ρεάλ Μαδρίτης, λίγο πριν αποχωρήσει για την Πόρτο δηλαδή ο παίκτης.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK