Θέλει πίσω τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Σπόρτινγκ!

"Βόμβα" έριξε ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με συνέντευξη του στην Marca, αποκαλύπτοντας πως εργάζεται για την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο πίσω στην Πορτογαλία (VIDEO).

Θέλει πίσω τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Σπόρτινγκ!
Κριστιάνο Ρονάλντο

Δεν είναι μυστικό πως ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Σπόρτινγκ, με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του το 2002 εναντίον της Μορεϊρένσε. Την επόμενη κιόλας σεζόν, ο Άλεξ Φέργκιουσον τον πήρε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Κριστιάνο να δηλώνει πως τα "λιοντάρια" θα βρίσκονται πάντα στην καρδιά του.

Δεκατρία χρόνια αργότερα, ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ αποκάλυψε στην Marca πως θέλει να φέρει πίσω τον 32άχρονο επιθετικό! Το πότε θα συμβεί αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τον Ρονάνλτο, ο οποίος και σε πρόσφατη συνέντευξη αποκάλυψε τα αισθήματα για την πρώην ομάδα του.

"Όλοι θέλουν να δουν τον Κριστιάνο να παίζει απέναντι στην παλιά του ομάδα (Ρεάλ και Σπόρτινγκ παίζουν την Τετάρτη για τους ομίλους του Champions League). Θα ήταν ιδανικό να κλείσει την καριέρα του στην Πορτογαλία και ειδικότερα στην Σπόρτινγκ", είπε αρχικά ο Μπρούνο ντε Καρβάλιο και συνέχισε:

"Τα τελευταία χρόνια κάνουμε προσπάθειες έτσι ώστε παλαιοί παίκτες που έχουν προσφέρει να επιστρέφουν στον σύλλογο. Όπως ο Νάνι για παράδεγμα. Είναι κάτι που θα συμβαίνει όλο και πιο συχνά πλέον".

News 24/7

24MEDIA NETWORK