Αναβολή σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ρουμανίας λόγω Εκένγκ

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρουμανίας αποφάσισε να αναβάλλει τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ύστερα από ξαφνικό χαμό του Πατρίκ Εκένγκ.

Dinamo's Patrick Ekeng of Cameroon lies on the pitch after collapsing during a league game in Bucharest, Romania, Friday, May 6, 2016. Dinamo Bucharest player Patrick Ekeng died after he collapsed during a match in the Romanian capital on Friday, doctors said. He was 26. (AP Photo) ROMANIA OUT
Dinamo's Patrick Ekeng of Cameroon lies on the pitch after collapsing during a league game in Bucharest, Romania, Friday, May 6, 2016. Dinamo Bucharest player Patrick Ekeng died after he collapsed during a match in the Romanian capital on Friday, doctors said. He was 26. (AP Photo) ROMANIA OUT AP

Θλίψη έχει σκορπίσει στον ποδοσφαιρικό κόσμο ο ξαφνικός θάνατος του Πατρίκ Εκένγκ, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Ντιναμό Βουκουρεστίου και της Βιτορούλ.

Γι' αυτό το λόγο η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρουμανίας σεβόμενη το πένθος που επικρατεί στην οικογένεια της Ντινάμο Βουκουρεστίου και στο ποδόσφαιρο της χώρας αποφάσισε την αναβολή ματς πρωταθλήματος, προγραμματισμένων για το διάστημα 7-9 Μαΐου, αλλά και τον τελικό Κυπέλλου, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τη 10η ημέρα του μηνός.

"Μετά την τραγωδία του Σαββάτου, στο ματς της Ντινάμο με τη Βιτορούλ, κατά την οποία ο Πατρίκ Εκένγκ έφυγε από τη ζωή, όλα τα ματς που διεξάγονται υπό την εποπτεία της ομοσπονδίας στην περίοδο 7-9 Μαΐου, αναβάλλονται.

Ο τελικός Κυπέλλου (αρχικά προγραμματισμένος για τις 10 Μαΐου), ανάμεσα σε Ντινάμο Βουκουρεστίου και Κλουζ μετατίθεται για τις 17 Μαΐου", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΟΚ στη Ρουμανία: Απεβίωσε ο Εκένγκ
Θρήνος στο γήπεδο της Ντιναμό

News 24/7

24MEDIA NETWORK