ΣΟΚ στη Ρουμανία: Απεβίωσε ο Εκένγκ

Θλίψη στον παγκόσμιο ποδόσφαιρο προκάλεσε ο θάνατος του 26χρονου Καμερουνέζου άσου, Πατρίκ Εκένγκ, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή στον αγώνα της Ντιναμό Βουκουρεστίου με τη Βιτορούλ και απεβίωσε μία ώρα μετά την ανάνηψή του.

ΣΟΚ στη Ρουμανία: Απεβίωσε ο Εκένγκ

Σοκ στο ρουμανικό ποδόσφαιρο προκάλεσε ο θάνατος του Καμερουνέζου άσου, Πατρίκ Εκένγκ. Ο 26χρονος μέσος πέρασε ως αλλαγή στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης μεταξύ της Ντιναμό Βουκουρεστίου και Βιτορούλ και εννέα λεπτά αργότερα σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Αμέσως ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε το παιχνίδι προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς. Ο παίκτης μεταφέρθηκε γρήγορα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Οι γιατροί έκαναν μεγάλη προσπάθεια να τον επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς περίπου 70 λεπτά μετά την ανάνηψή του επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Δείτε το VIDEO:

Ποιος ήταν ο Πατρίκ Εκένγκ

Ο Πατρίκ Εκένγκ γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1990 στο Γιαουντέ του Καμερούν. Άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Κανόν Γιαουντέ, με την οποία έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο σε ηλικία 18 ετών. Στις 9 Ιουλίου του 2009 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Λε Μαν, με την οποία μέτρησε 35 συμμετοχές μέχρι το 2013, όταν κι αποχώρησε, έχοντας μία ενδιάμεση στάση στη Ροντέ το 2011 ως δανεικός.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Λοζάνη για μία σεζόν (2013-14) προτού μεταγραφεί στην Κόρδοβα, στην οποία παρέμεινε για 1,5 χρόνο. Από τον περασμένο Ιανουάριο αγωνιζόταν στη Ρουμανία για χάρη της Ντιναμό Βουκουρεστίου, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε 12 φορές, σημειώνοντας κι ένα γκολ. Ήταν διεθνείς με τις μικρές εθνικές ομάδες του Καμερούν, ενώ έκανε ντεμπούτο στην ανδρική ομάδα στις 7 Ιανουαρίου του 2015 σ' έναν αγώνα κόντρα στον Κονγκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πεθαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK