Αναλαμβάνει την Ανζί ο Γκους Χίντινκ

Είδαν κι απόειδαν οι διοικούντες την Ανζί και τελικά αποφάσισαν να φέρουν στην ομάδα και έναν εκ των κορυφαίων ευρωπαίων προπονητών, τον Γκους Χίντινκ, έναντι αδράς αμοιβής.

Αναλαμβάνει την Ανζί ο Γκους Χίντινκ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ρωσικού Τύπου ο 65άχρονος Ολλανδός τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τη ρωσική ομάδα για τα επόμενα 3 χρόνια. Η επισημοποίηση της συμφωνίας αναμένεται τις επόμενες ημέρες και δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί και στους εκπροσώπους του Τύπου εάν ταξιδέψει στη Ρωσία. Διαφορετικά, το... τελετουργικό μεταφέρεται για τις αρχές του νέου έτους.

Όσον αφορά το οικονομικό μέρος της συμφωνίας δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση, αλλά τα ρεπορτάζ κάνουν λόγω για ετήσιες απολαβές της τάξης των 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Χίντινκ, ο οποίος οδήγησε την Εθνική Ρωσίας στην προημιτελική φάση του Euro 2008, έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την εθνική ομάδα της Τουρκίας η οποία αποκλείστηκε από την τελική φάση του Euro 2012.

Με τον Ολλανδό στον πάγκο της η ομάδα του Σάμουελ Ετό θα επιχειρήσει να κερδίσει μία θέση στην ελίτ του ρωσικού πρωταθλήματος και από εκεί και πέρα να πάρει το εισιτήριο συμμετοχής στο Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK