Την ανατροπή της χρονιάς η ΤΣΣΚΑ: Από 0-3... 6-4 με 10 παίκτες!

Αν και έχανε με 3-0 στο ημίχρονο κόντρα στη Μορντόβια και αγωνιζόταν με 10 παίκτες, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατάφερε να κάνει την απόλυτη ανατροπή και να επικρατήσει τελικά με το εμφατικό 6-4!

Την ανατροπή της χρονιάς η ΤΣΣΚΑ: Από 0-3... 6-4 με 10 παίκτες!

Ματς με αέρα... Premier League είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μορντόβια Σάρανσκ.

Το απίστευτο όμως δεν είναι τα 10 γκολ που μπήκαν στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του ρωσικού πρωταθλήματος, αλλά το πώς η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να ανατρέψει το ματς και να φτάσει στη νίκη με 6-4 εκτός έδρας, από τη στιγμή που έχανε με 3-0 στο ημίχρονο και αγωνιζόταν με 10 παίκτες (από το 10ο λεπτό)!

Στην επανάληψη λοιπόν ο Ντουμπιά πέτυχε χατ-τρικ κι οι Πατσένκο, Τόσιτς και Μούσα από ένα ολοκληρώνοντας μια -δίχως αμφιβολία- ηρωική προσπάθεια. Η Μορντόβια αγωνίστηκε κι αυτή με 10 παίκτες για περίπου 35 λεπτά στο δεύτερο μέρος κι από φάνηκε το γεγονός αυτό έκανε τους παίκτες της να καταρρεύσουν.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ