Στην Κούμπαν Κράσνονταρ ο Αρσάβιν

Ο Κούμπαν Κράσνονταρ αποτελεί τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του Αντρέι Αρσάβιν, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Ζενίτ.

Στην Κούμπαν Κράσνονταρ ο Αρσάβιν
Αρσάβιν

Μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Κούμπαν Κράσνονταρ υπέγραψε την Δευτέρα (13/7) ο Αντρέι Αρσάβιν, όπως αποκάλυψε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

"Επιβεβαιώνω ότι υπογράψαμε συμβόλαιο με τον Αρσάβιν", ήταν η δήλωση του Βαλέρι Στατσένκο λίγη ώρα μετά από την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται να φορέσει την τρίτη φανέλα της καριέρας του, αφού μέχρι τώρα είχε αγωνιστεί μόνο σε Ζενίτ και Άρσεναλ.

O Aρσάβιν δεν βρισκόταν στα πλάνα του Αντρέ Βίλας-Μπόας, ενώ ο Ανατόλι Τίμοστσουκ έχει ήδη αποχωρήσει για την Καϊράτ και ο Αλεκσάντρ Κερζακόβ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης πρότεινε στον Αρσάβιν να αναλάβει πόστο στο τεχνικό τιμ, ωστόσο εκείνος το αρνήθηκε επειδή θέλει να αποδείξει στον Βίλας-Μπόας και την Gazprom ότι μπορεί ακόμα να προσφέρει.

Δεν είναι λίγοι οι φίλοι της Ζενίτ που υποστηρίζουν ότι η διοίκηση θα μπορούσε να είχε συμπεριφερθεί με μεγαλύτερο σεβασμό σε έναν παίκτη, ο οποίος με εξαίρεση την τετραετία 2009-13 βρισκόταν στην ομάδα από το 1988 μέχρι τώρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK