Η αρκούδα που τρέλανε τον Γιώργο Σαββίδη!

Να και κάτι που δεν βλέπεις να συμβαίνει κάθε μέρα! Αρκούδα γκρίζλι... επιστρατεύτηκε για να οργανώσει εξέδρα σε ποδοσφαιρικό αγώνα για την τρίτη κατηγορία της Ρωσίας και έδωσε μια... τρελή ιδέα στον Γιώργο Σαββίδη (VIDEO)!

Η αρκούδα που τρέλανε τον Γιώργο Σαββίδη!

Ένα περιστατικό... ρουτίνας για τα Ρωσικά δεδομένα, έλαβε χώρα σε παιχνίδιτης τρίτης κατηγορίας, ανάμεσα στις άσημες "Mashuk-KMV" και "Angusht Nazran".

Τι συνέβη; Μια αρκούδα γκρίζλι, έκανε την εμφάνισή της, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είχαν παραταχθεί στο κέντρο του γηπέδου, και παρέδωσε τη μπάλα στον... ήρωα διαιτητή, οργανώνοντας παράλληλα την εξέδρα με χειροκροτήματα.

Τα Μέσα της Ρωσίας, ανέφεραν ότι επρόκειτο για... δοκιμαστικό ενόψει του Μουντιάλ, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το ζώο-σύμβολο της χώρας να κάνει την επανεμφάνισή του στο εναρκτήριο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η καφέ αρκούδα, φαίνεται ότι είχε μεγάλη πέραση και στην Ελλάδα, αφού με τα τσαλίμια της... τρέλανε τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από το γεγονός, και τη συνόδευσε με την λεζάντα: "Ο νέος αρχηγός αποστολής του ΠΑΟΚ".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO

News 24/7

24MEDIA NETWORK