Κλείνει στη Ζενίτ ο Μακ: Το ποσό πώλησης

Ο Ρόμπερτ Μακ θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του στη Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης. Στα 3.5 εκατ. ευρώ το κέρδος του ΠΑΟΚ.

H Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης κερδίζει τη μάχη από την Άντερλεχτ για την απόκτηση του Ρόμπερτ Μακ από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μεταγραφή του Σλοβάκου επιθετικού στη ρωσική ομάδα θα φέρει στα ταμεία του "Δικεφάλου" περί τα 3,5 εκατ. ευρώ, με τον Μακ να έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων μετά τις εμφανίσεις του στο Euro.

Αρχικά έκανε την εμφάνισή της η Άντερλεχτ και κατόπιν προέκυψε το ενδιαφέρον της Ζενίτ, η οποία φαίνεται πως με όπλο τα περισσότερα χρήματα τον έκανε δικό της. Ο Μακ συναντήθηκε στο Βέλγιο με ανθρώπους της Άντερλεχτ, μίλησε μαζί τους, αλλά στη συνέχεια ταξίδεψε στη Γενεύη. Εκεί τον περίμεναν άνθρωποι της Ζενίτ, με τους οποίους και συμφώνησε.

Ο Μακ ήρθε προ διετίας στον ΠΑΟΚ και σε αυτό το διάστημα κατάφερε ν' ανεβάσει πολύ τις μετοχές του ως βασικό στέλεχος με κάθε προπονητή.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα