Κλείνει στη Ζενίτ ο Μακ: Το ποσό πώλησης

Ο Ρόμπερτ Μακ θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του στη Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης. Στα 3.5 εκατ. ευρώ το κέρδος του ΠΑΟΚ.

Κλείνει στη Ζενίτ ο Μακ: Το ποσό πώλησης

H Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης κερδίζει τη μάχη από την Άντερλεχτ για την απόκτηση του Ρόμπερτ Μακ από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μεταγραφή του Σλοβάκου επιθετικού στη ρωσική ομάδα θα φέρει στα ταμεία του "Δικεφάλου" περί τα 3,5 εκατ. ευρώ, με τον Μακ να έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων μετά τις εμφανίσεις του στο Euro.

Αρχικά έκανε την εμφάνισή της η Άντερλεχτ και κατόπιν προέκυψε το ενδιαφέρον της Ζενίτ, η οποία φαίνεται πως με όπλο τα περισσότερα χρήματα τον έκανε δικό της. Ο Μακ συναντήθηκε στο Βέλγιο με ανθρώπους της Άντερλεχτ, μίλησε μαζί τους, αλλά στη συνέχεια ταξίδεψε στη Γενεύη. Εκεί τον περίμεναν άνθρωποι της Ζενίτ, με τους οποίους και συμφώνησε.

Ο Μακ ήρθε προ διετίας στον ΠΑΟΚ και σε αυτό το διάστημα κατάφερε ν' ανεβάσει πολύ τις μετοχές του ως βασικό στέλεχος με κάθε προπονητή.

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ