Η απάντηση του Φρίμπονγκ στα ρατσιστικά συνθήματα

Δέκτης ρατσιστικής επίθεσης έγινε ο μέσος της ρωσικής Ούφα, Εμάνουελ Φρίμπονγκ, σε αγώνα του ρωσικού πρωταθλήματος, απαντώντας με υψωμένο το μεσαίο του δάχτυλο.

Η απάντηση του Φρίμπονγκ στα ρατσιστικά συνθήματα

Ο πρώην μέσος της Άρσεναλ, Εμάνουελ Φρίμπονγκ, έγινε δέκτης ρατσιστικής επίθεσης στον αγώνα του ρωσικού πρωταθλήματος μεταξύ της Σπαρτάκ Μόσχας και της Ούφα (2-2).

Αφού είχε ακούσει αρκετά από τους οπαδούς της Σπαρτάκ, σε μια φάση δεν κρατήθηκε και γύρισε προς την κερκίδα υψώνοντας το μεσαίο του δάχτυλο και φωνάζοντας μερικά... "γαλλικά". Ο διαιτητής του έδειξε απευθείας την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Ούφα, ωστόσο πλέον το μπαλάκι βρίσκεται στα χέρια της ρωσικής ομοσπονδίας η οποία θα πρέπει να επιληφθεί επί τους σοβαρότατου θέματος του ρατσισμού στα γήπεδα της χώρας.

Αργότερα ο 23χρονος μέσος απολογήθηκε για την ενέργεια του ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως είναι άνθρωπος και πως δεν ανέχεται τέτοιες ρατσιστικές συμπεριφορές.

Δείτε την αντίδραση του Αφρικανού άσου:

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ