Ο Ερόχιν έφερε "Χ" το... στημένο Ουράλ - Τέρεκ

Ο Αλεξάντρ Ερόχιν ισοφάρισε στο 88ο λεπτό στην αναμέτρηση της Ουράλ με την Τέρεκ Γκρόζνι και έδιωξε τις... σκιές πάνω από το ματς, το οποίο τα ρωσικά ΜΜΕ παρουσίαζαν ως στημένο. Δείτε το VIDEO.

Ο Ερόχιν έφερε "Χ" το... στημένο Ουράλ - Τέρεκ

Πριν από δύο ημέρες, τα ρωσικά ΜΜΕ είχαν αποκαλύψει πως η αναμέτρηση μεταξύ της Ουράλ και της Τέρεκ Γκρόζνι ήταν προκαθορισμένη ώστε να κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι, με σκοπό να ξεπληρωθεί ένα... παλιό χρέος.

Τον περασμένο Μάιο η Τέρεκ γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Ουράλ. Ένα αποτέλεσμα που διατήρησε την δεύτερη στην κορυφαία κατηγορία του ρωσικού ποδοσφαίρου. Οι στοιχηματικές εταιρίες έδιναν ως ξεκάθαρο φαβορί την Τέρεκ, παρότι αγωνιζόταν εκτός έδρας και ήταν στην 11η θέση του πρωταθλήματος, εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που ήταν 10οι.

Τελικά, οι δύο ομάδες διέψευσαν τη... φημολογία, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3. Βέβαια, για να έρθει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα χρειάστηκε ένα γκολ του Αλεξάντρ Ερόχιν στο 88ο λεπτό του αγώνα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν αρχικά με 2-0, όμως στη συνέχεια η Τέρεκ έκανε την ολική ανατροπή και πέρασε μπροστά στο σκορ με 2-3, πριν φέρει το ματς στα ίσα ο 25χρονος άσος.

Δείτε τo VIDEO:

Διαβάστε ακόμα:

Στημένο προσεχές ματς του ρωσικού πρωταθλήματος

News 24/7

24MEDIA NETWORK