Στημένο προσεχές ματς του ρωσικού πρωταθλήματος

Μία "τρελή" και περίεργη ιστορία έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, καθώς ρωσικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως ο νικητής του προσεχούς αγώνα μεταξύ της Ουράλ και της Τέρεκ Γκρόζνι για το πρωτάθλημα Ρωσίας να είναι προκαθορισμένος!

Στημένο προσεχές ματς του ρωσικού πρωταθλήματος

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Ρωσία με αφορμή την αναμέτρηση της Ουράλ με την Τέρεκ Γκρόζνι για την 7η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος. Όπως αποκαλύπτουν τα ρωσικά ΜΜΕ, η 10η Ουράλ φιλοξενεί την 11η Τέρεκ και αναμένεται να καθίσει να χάσει προκειμένου να ξεπληρώσει μία προηγούμενη... διευκόλυνση.

Τον περασμένο Μάιο η Τέρεκ γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Ουράλ. Ένα αποτέλεσμα που διατήρησε την δεύτερη στην κορυφαία κατηγορία του ρωσικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα από τα Ουράλια αναμένεται να ανταποδώσει το δώρο στο προσεχές ματς μεταξύ των δύο ομάδων. Σύμφωνα με τη ρωσική ιστοσελίδα "bookmakersrating.ru" στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διατηρηθούν οι "παλιές ρωσικές παραδόσεις", το οποίο σημαίνει πως η Ουράλ θα ηττηθεί προκειμένου να "ξεπληρώσει το χρέος".

Δείτε το VIDEO από την περυσινή αναμέτρηση:

Ο Stoiximan.gr προσφέρει τη νίκη της φιλοξενούμενης στο 1.75, το "Χ" βρίσκεται στο 3.50, ενώ η νίκη της Ουράλ στο... αστρονομικό 4.85. Επομένως, είναι μία καλή ευκαιρία για τους παίκτες του στοιχήματος, αν ισχύουν όσα αναφέρουν στη Ρωσία, να πάνε ταμείο.

Ο αγώνας των δύο ομάδων λαμβάνει χώρα την προσεχή Παρασκευή (28/08) στις 17:00 ώρα Ελλάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK