Παρελθόν από την εθνική Ρωσίας ο Καπέλο

Τη λύση της συνεργασίας του κοινή συναινέσει με την εθνική Ρωσίας αποφάσισε ο Φάμπιο Καπέλο.

Παρελθόν από την εθνική Ρωσίας ο Καπέλο

Φάμπιο Καπέλο και ρωσική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Ο Ιταλός τεχνικός βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ κατάφερε να τη στείλει στο Μουντιάλ (2014) για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.

Το 2014 ανανέωσε το συμβόλαιό του για τέσσερα ακόμα χρόνια, όμως το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει η κρίση στην ομάδα με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει.

Πρώτος υποψήφιος για τη διαδοχή του είναι ο Λέονιντ Σλούτσκι, ο 44χρονος Ρώσος προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας όμως το πρόβλημα είναι πως η ομάδα του δεν τον αφήνει. Επομένως είναι ανοιχτό και το σενάριο τελικά να προπονεί για κάποιο διάστημα και τις δύο ομάδες, αν τελικά προχωρήσει η περίπτωσή του.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα