Παρελθόν από την εθνική Ρωσίας ο Καπέλο

Τη λύση της συνεργασίας του κοινή συναινέσει με την εθνική Ρωσίας αποφάσισε ο Φάμπιο Καπέλο.

Παρελθόν από την εθνική Ρωσίας ο Καπέλο

Φάμπιο Καπέλο και ρωσική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Ο Ιταλός τεχνικός βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ κατάφερε να τη στείλει στο Μουντιάλ (2014) για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.

Το 2014 ανανέωσε το συμβόλαιό του για τέσσερα ακόμα χρόνια, όμως το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει η κρίση στην ομάδα με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει.

Πρώτος υποψήφιος για τη διαδοχή του είναι ο Λέονιντ Σλούτσκι, ο 44χρονος Ρώσος προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας όμως το πρόβλημα είναι πως η ομάδα του δεν τον αφήνει. Επομένως είναι ανοιχτό και το σενάριο τελικά να προπονεί για κάποιο διάστημα και τις δύο ομάδες, αν τελικά προχωρήσει η περίπτωσή του.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ