Τα νιάτα της ΑΕΚ κόντρα στα... ΚΑΠΗ της ΤΣΣΚΑ

Πολύ κουβέντα έχει γίνει τελευταία για το... προχωρημένο της ηλικίας των αμυντικών της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρώσοι θα κοντραριστούν με την ΑΕΚ την Τρίτη (25/7) στο ΟΑΚΑ και με βάση όσα είδαμε στο ντέρμπι με την Λοκομοτίβ, η ομάδα του Γκοτσαρένκο έχει σοβαρά προβλήματα στο κομμάτι της ταχύτητας.

Τα νιάτα της ΑΕΚ κόντρα στα... ΚΑΠΗ της ΤΣΣΚΑ

Το ματς της Ένωσης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πλησιάζει και οι Ρώσοι έρχονται στην Αθήνα... πληγωμένοι από το ντέρμπι με την Λοκομοτίβ (ηττήθηκαν 3-1 στην έδρα τους) για να παίξουν το μέλλον τους στο Champions League. Τα ρώσικα μίντια βάλλονται κατά των στόπερ της ομάδας του "Κόκκινου Στρατού".

Το Contra.gr άνοιξε τα... κομπιουτεράκια και μέτρησε το άθροισμα της περιβόητης πλέον άμυνας των Ρώσων.

Στο παιχνίδι με την Λοκομοτίβ Μόσχας, η ομάδα του Γκοτσαρένκο παρατάχθηκε στην έδρα της με σύστημα 3-5-2.

Η τριάδα των στόπερ στο παρά...δύο δεν έπιασε τα 100 χρόνια. Τα αδέρφια Μπερεζούτσκι, ο Βασίλι και ο Αλεξέι είναι από 35 ετών. Το τρίο συμπλήρωσε ο Βίκτορ Βάσιν που είναι κάτω από 30, 28 ετών. Άθροισμα: 98!

Τα νιάτα της ΑΕΚ κόντρα στα... ΚΑΠΗ της ΤΣΣΚΑ

Ο Βάσιν, δεν είναι ο βασικός σέντερ μπακ... Βασικός είναι ο Σεργκέι Ιγκνάσεβιτς που είναι 38 ετών! Τι σημαίνει αυτό; Ότι όταν παίζει ο Σεργκέι το άθροισμα εκτοξεύεται στα 108 χρόνια.

Ο Ιγκνασέιβιτς, πάντως, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε αποθεραπεία και η ηλικία της άμυνας της ΤΣΣΚΑ θα μείνει για κάποιο διάστημα μικρότερη των 100.

Όσον αφορά τώρα τη σύγκριση με την ΑΕΚ, πιάνοντας τους επιθετικούς ο Λιβάγια είναι 23 ετών, ο Κλωναρίδης 24, ο Γιακουμάκης 22 και ο μεγαλύτερος της παρέας, Αλμέιδα 33 ετών. Άθροισμα ηλικίας της επίθεσης της ΑΕΚ στα 102 χρόνια για τέσσερις ποδοσφαιριστές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK