Δανεικός στη Σέλτικ ο Κιν

Με τα χρώματα της Σέλτικ θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ιρλανδός επιθετικός, Ρόμπι Κιν, καθώς παραχωρήθηκε δανεικός από την Τότεναμ.

Ο άλλοτε άσος των Λιντς, Ίντερ και Λίβερπουλ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της σκωτσέζικης ομάδας:

“Θα είμαι εδώ ως το τέλος της σεζόν. Δεν ξέρω και δεν έχω σκεφτεί τι θα γίνει στο μέλλον, θέλω απλά να απολαύσω αυτούς τους λίγους μήνες παίζοντας ποδόσφαιρο”, ενώ προσέθεσε: “Ελπίζω να κερδίσω τίτλους με τη Σέλτικ, άλλωστε με το συγκεκριμένο ρόστερ, δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην πάρουμε το πρωτάθλημα”.

Ο 29χρονος διεθνής αναφέρθηκε και στο παραδοσιακό ντέρμπι της χώρας μεταξύ Σέλτικ και Ρέιντζερς:

“Τα παιχνίδια μεταξύ Σέλτικ και Ρέιντζερς είναι συγκλονιστικά. Είχα την τύχη να παρακολουθήσω ένα τέτοιο ντέρμπι πριν από λίγα χρόνια και η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Είναι ένας αγώνας που ανυπομονώ να λάβω μέρος”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:
σχόλια

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα