18η αγ.: Άνετη η Ρέιντζερς, θρίλερ για Σέλτικ

Με συνοπτικές διαδικασίες οι Ρέιντζερς ξεπέρασαν το εμπόδιο της Χιμπέρνιαν εκτός έδρας επικρατώντας με 2-0 και διατήρησαν την απόσταση ασφαλείας από την Σέλτικ.

Το σκορ για την ομάδα της Γλασκόβης άνοιξε ο Γέλαβιτς με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα (61') μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του 8 λεπτά αργότερα (69') για να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

O Kροάτης επιθετικός έφθασε τα 11 τέρματα στο πρωτάθλημα και επανέφερε την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Μία σωτήρια επέμβαση του Φόρστερ σε πέναλτι του Τζόνσον χάρισε στη Σέλτικ τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Χαρτς. Οι Κέλτες προηγήθηκαν στο 72' με τον Κενυάτη Βανιάμα και στο τέλος σώθηκαν από...του Χάρου τα δόντια. Ο Γιώργος Σαμαράς έπαιξε σε όλο το 90λεπτο.

 

Δύο γκολ του Μέρφι (28', 68') ήρθαν να συμπληρώσουν το 0-1 από τον Ντάλεϊ στο 16' και η Μάδεργουελ πέρασε με ευκολία από την έδρα της Σεντ Τζόνστον και παράλληλα παρέμεινε στην 3η θέση.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Σάββατο 10/12

Χιμπέρνιαν - Ρέιντζερς 0-2

Αμπερντίν - Σεντ Μίρεν 2-2

Ινβερνές - Νταντί Γιουν. 2-3

Ντανφέρμλιν - Κιλμάρνοκ αναβολή

Σέλτικ - Χαρτς 1-0

Σεντ Τζόνστον - Μάδεργουελ 0-3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:
σχόλια

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα

loading...