Σε αναγκαστική... άδεια για να ηρεμήσει ο Μπάρτον

Μεγάλωσε και μυαλό δεν έβαλε. Ο Τζόι Μπάρτον "πλακώθηκε" με συμπαίκτη του, τα έχωσε στον προπονητή του στην Ρέιντζερς και η διοίκηση του ζήτησε να μην ξαναπατήσει το πόδι του στην ομάδα! Ο ίδιος βέβαια φαίνεται να το έχει μετανιώσει...

Σε αναγκαστική... άδεια για να ηρεμήσει ο Μπάρτον

Καλό παιδί δεν το λες. Ποτέ δεν ήταν και δεν πρόκειται να γίνει στα... γεράματα. Από το 2004 ο Τζόι Μπάρτον πρωταγωνιστεί στα αγγλικά ΜΜΕ περισσότερο για τα επεισόδια που δημιουργεί, εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων και λιγότερο για τις ικανότητες του.

Τα τελευταία 3-4 χρόνια, βέβαια, άρχισε να ηρεμεί. Μέχρι το ντέρμπι της Σέλτικ με την Ρέιντζερς. Ο 34άχρονος μέσος ξέσπασε πάνω σε συμπαίκτη του για την βαριά ήττα με 5-1, στη συνέχεια "επιτέθηκε" λεκτικά στον προπονητή του και τον έθεσαν στο περιθώριο.

Συγκεκριμένα του ζήτησαν να πάρει λίγες ημέρες άδεια, με σκοπό "να καθαρίσει το μυαλό του και να σκεφτεί κάποια πράγματα". Ο ίδιος φαίνεται πως μετάνιωσε για τις πράξεις του και συναντήθηκε την Δευτέρα με τους ανθρώπους της Ρέιντζερς, που του ξεκαθάρισαν πως τον υπολογίζουν ακόμα αλλά για το καλό της ομάδας πρέπει να μείνει λίγο καιρό εκτός.

Με μία προϋπόθεση όμως. Να ελέγξει τα νεύρα του γιατί την επόμενη φορά θα πάρει... πόδι.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ