Έφυγε από την Λίβερπουλ και έσπασε ρεκόρ 100 ετών!

Τον Οκτώβριο του 2015 η Λίβερπουλ τον έδιωξε και στη θέση του έφερε προπονητή που έχει το ίδιο... ποσοστό νικών! Δυο χρόνια αργότερα ο Μπρένταν Ρότζερς έγραψε ιστορία, καταρρίπτοντας ρεκόρ που κρατούσε έναν αιώνα!

Celtic coach Brendan Rodgers attends a news conference prior to the Champions League group B first leg soccer match between FC Bayern Munich and Celtic Glasgow, in Munich, Germany, Tuesday, Oct. 17, 2017. Munich will face Celtic on Wednesday. (AP Photo/Matthias Schrader)
rodgers celtic AP IMAGES

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός πλήρωσε το... μάρμαρο των απαιτήσεων στην Λίβερπουλ και στη θέση του είδε να προσλαμβάνεται μία μέρα αργότερα ο Γιούργκεν Κλοπ. Δεν ξέρουμε ποιον θα δικαιώσει η ιστορία, το γεγονός είναι πως τόσο ο Ρότζερς όσο και ο Κλοπ έχουν 50% ποσοστό νικών με τους "reds" ( ο Γερμανός βέβαια μπορεί να το αυξήσει μελλοντικά).

Αρκετούς μήνες μετά την απόλυση του από την Λίβερπουλ, ο Ρότζερς βρήκε δουλειά στον πάγκο της Σέλτικ στις 20 Μαΐου του 2016 και ενάμισι χρόνο αργότερα έγραψε... ιστορία. Το Σάββατο οι "Κέλτες" νίκησαν 4-0 την Σεντ Τζόνσον και έφτασαν τα 63 σερί παιχνίδια δίχως ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις.

Πότε ήταν η προηγούμενη; Στις 11-5-2016 ξανά με την... Σεντ Τζόνσον! Με αυτό το σερί έσπασε το ρεκόρ των 62 αγώνων (από το 1915 μέχρι το 1917) και πλέον η Σέλτικ παίζει μόνη της... μπάλα από την στιγμή που η Ρέιντζερς έπαψε να είναι ανταγωνιστική.

AP Photo/Matthias Schrader

News 24/7

24MEDIA NETWORK