Μικρότερος του Τζιόλη ο προπονητής που τον θέλει στην Σκωτία!

Η Χαρτς ανακοίνωσε νέο προπονητή τον Δεκέμβριο που μας πέρασε και... καινούργιο κόνσεπτ, μόνο που είναι τόσο... νεαρός αφού ο Αλέξανδρος Τζιόλης, τον οποίο ζήτησε ως μεταγραφή Γενάρη, του ρίχνει δυο χρόνια!

Μικρότερος του Τζιόλη ο προπονητής που τον θέλει στην Σκωτία!
Ian Cathro © GETTY IMAGES

Παρελθόν και με τη βούλα αποτελεί από τον ΠΑΟΚ ο έμπειρος μέσος, που έλυσε τη συνεργασία του με το δικέφαλο, αφού ούτως ή άλλως έμενε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι. Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του;

Η Χαρτς δίνει... μάχη για να τον αποκτήσει και μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας, Ίαν Κάθρο, δήλωσε πως προσπαθεί να... ψήσει τον Έλληνα άσο να πει το "ναι" και να ενισχύσει την ταλαιπωρημένη μεσαία γραμμή των "καρδιών".

Ο Κάθρο πάντως, αποτελεί ένα μοντέρνο κόνσεπτ από την διοίκηση του συλλόγου και αυτό γιατί είναι μόλις 30 ετών! Δυο χρόνια μικρότερος δηλαδή από τον Αλέξανδρο Τζιόλη ( κλείνει τα 32 τον Φεβρουάριο). Το ξεκίνημα του δεν είναι και το ιδανικότερο, αφού μετρά μία νίκη σε έξι αγώνες πρωταθλήματος!

Η Χαρτς βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα παλέψει για μία θέση στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Εκεί θα βρει και τον Άντραζ Στρούνα, ο οποίος αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην Super League με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK