"Χρυσό" θα πληρώσει τον Μπάρτον η Ρέιντζερς

Τρόπους να απεμπλακούν από το βαρύ συμβόλαιο του Τζόι Μπάρτον ψάχνουν οι άνθρωποι της Ρέιντζερς. "Κλωτσάει" ο παίκτης που παράτησε καλύτερες οικονομικές απολαβές για να υπογράψει στην ομάδα.

"Χρυσό" θα πληρώσει τον Μπάρτον η Ρέιντζερς
joey barton

Τη σεζόν 2015-2016 ο έμπειρος μέσος αγωνίστηκε στην Championship με την Μπέρνλι βοηθώντας να κερδίσει την απευθείας άνοδο στην Premier League. Μάλιστα οι "Clarets" προσπάθησαν να τον κρατήσουν προσφέροντας του περίπου 2.000.000€ το χρόνο!

Τελικά ο Μπάρτον αποχώρησε με σκοπό να υπογράψει στην ιστορική Ρέιντζερς, που επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της Σκωτίας με τα... μισά χρήματα.

Λίγους μήνες αργότερα, ο παίκτης παραμένει σε... καραντίνα εδώ και 4 εβδομάδες, οι οποίες θα γίνουν 5 όπως ανακοίνωσαν οι Σκωτσέζοι. Ο λόγος; Ψάχνουν τρόπο να του χρεώσουν τη λύση του συμβολαίου του με σκοπό να γλυτώσουν την αποζημίωση ύψους 2.000.000€!

Ο παίκτης όπως είναι λογικό δεν το δέχεται και πλέον η κατάσταση θα οδηγηθεί στα άκρα. Στα 34 εξάλλου και με τέτοιο ιστορικό, που θα ξαναβρεί αυτά τα χρήματα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νέα "κηλίδα" στο "λερωμένο μητρώο" του Τζόι Μπάρτον
Σε αναγκαστική... άδεια για να ηρεμήσει ο Μπάρτον

News 24/7

24MEDIA NETWORK