Θύμα εκβιασμού ποδοσφαιριστής σε υπόθεση για σεξ με ανήλικη

Ένας έφηβος στην Αγγλία εκβίασε ποδοσφαιριστή πως αν δεν του δώσει ένα συγκεκριμένο ποσό, θα δώσει στην ομάδα του video, που τον δείχνει να επιδίδεται σε σεξουαλικές περιπτύξεις με μία 15χρόνη. Δείτε παρακάτω τις λεπτομέρειες.

Θύμα εκβιασμού ποδοσφαιριστής σε υπόθεση για σεξ με ανήλικη

Σε μεγάλο μπελά φαίνεται πως έχει εμπλακεί ένας ποδοσφαιριστής, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα.

Όλα ξεκίνησαν την ημέρα του πολύ μεγάλου αγώνα πυγμαχίας μεταξύ του Floyd Mayweather και του Manny Pacquiao. Στο σπίτι του λεγόμενου ποδοσφαιριστή είχε διοργανωθεί κάτι σαν πάρτι, ενόψει της μεγάλης μάχης μεταξύ των δύο κορυφαίων πυγμάχων.

Στο σπίτι αυτό λοιπόν υπήρχαν και 3 τρία ανήλικα κορίτσια (15 χρόνων) τα οποία όπως φαίνεται ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με τον αρκετά μεγαλύτερο τους, ποδοσφαιριστή. Στην παρέα τους υπήρχε και ένα μποξέρ, φίλος του ποδοσφαιριστή.

Ένας έφηβος ισχυρίζεται πως μαγνητοσκόπησε το όλο συμβάν (το οποίο έλαβε χώρα στο Εδιμβούργο) και προς χρηματικό του όφελος, εκβίασε τον ποδοσφαιριστή πως αν δεν του δώσει 5.500 λίρες, θa κοινοποιήσει το συγκεκριμένο ντοκουμέντο στους ιθύνοντες της ομάδας του.

Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση και συγκεκριμένα θα ανακρίνει όλους όσους εμπλέκονται στην υπόθεση. Οι αρχές έχουν στην διάθεση τους όλα τα ονόματα των μέχρι στιγμής φερόμενων εμπλεκόμενων, ωστόσο για νομικούς λόγους τα έχουν κρατήσει απόκρυφα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK