Το χατ-τρικ της χρονιάς το πέτυχε τερματοφύλακας!

Γίνεται; Και όμως γίνεται! Τερματοφύλακας στη δεύτερη κατηγορία της Σκωτίας απέκρουσε τρία πέναλτι μέσα σε διάστημα 23 λεπτών πετυχαίνοντας ένα ιστορικό χατ-τρικ, με το φινάλε να τον βρίσκει να παίρνει σπίτι του τη μπάλα του αγώνα. Θαυμάστε τον σε video!

Το χατ-τρικ της χρονιάς το πέτυχε τερματοφύλακας!

Ε, αυτά συμβαίνουν μόνο στις ταινίες και στην δεύτερη κατηγορία του σκωτσέζικου πρωταθλήματος. Αναφερόμαστε φυσικά στην αναμέτρηση μεταξύ της Νταντί Γιουνάιτεντ και της Ντανφέρμλιν το απόγευμα του Σαββάτου για την σκωτσέζικη Championship, όπου ήρωας της βραδιάς (και πιθανότατα της χρονιάς) αναδείχτηκε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Ο Κάμι Μπελ απέκρουσε όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία πέναλτι της αντίπαλης ομάδας και μάλιστα μέσα σε ένα ημίχρονο! Για την ακρίβεια χρειάστηκε μόλις 23 λεπτά για να πετύχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά επιτεύγματα που έχει να επιδείξει κάποιος τερματοφύλακας κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Το χατ-τρικ της χρονιάς το πέτυχε τερματοφύλακας!

Πρώτα είπε "όχι" στον Γκάβιν Ρέιλι στο 9', στο 27' κατέβασε τα ρολά απέναντι στον Νίκι Κλαρκ ενώ στο 32' "αρνήθηκε" για τρίτη φορά την παραβίαση της εστίας του από τα 11 βήματα, αποκρούοντας στο 32' την εκτέλεση πέναλτι του Πολ Μακμάλαν.

"Ο βασίλιας των πέναλτι", ήταν το σχόλιο που έγινε στον επίσημο λογαριασμό της Νταντί Γιουνάιτεντ στο Twitter για τον 29χρονο Σκωτσέζο κίπερ (από το 2003 μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι άνηκε στην Ρέιντζερς με την οποία έπαιξε σε 43 ματς πρωταθλήματος), με το φινάλε να βρίσκει τον περιχαρή Μπελ (οι "Tangerines" επικράτησαν 3-1) να παίρνει σπίτι του τη μπάλα του αγώνα.

Όπως δηλαδή συνηθίζουν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές που έχουν σημαδέψει έναν αγώνα πετυχαίνοντας χατ-τρικ...

Ο Κάμι Μπελ αποκρούει 3 πέναλτι σε 23':

News 24/7

24MEDIA NETWORK