Τρομακτικά επεισόδια και... εμφύλιος στο Παρτιζάν - Ερυθρός Αστέρας

Εικόνες απείρου κάλλους στην Σερβία. Πληροφορίες αρχικά ανέφεραν ότι οι οπαδοί της Παρτιζάν εντόπισαν στην κερκίδα εκείνους του Ερυθρού Αστέρα, τους χτύπησαν και τους έκαψαν με φωτοβολίδες! Ωστόσο τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα τονίζουν ότι στις τάξεις των οργανωμένων της Παρτιζάν επικρατεί εμφύλιος που είχε ως συνέπεια τα άγρια επεισόδια (PHOTOS & VIDEOS)!

Τρομακτικά επεισόδια και... εμφύλιος στο Παρτιζάν - Ερυθρός Αστέρας

Τρομακτικές εικόνες κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι "γκρόμπαρι" της Παρτιζάν, ελληνιστί "νεκροθάφτες", στο ημίχρονο του ντέρμπι με τη μισητή τους αντίπαλο εντόπισαν οπαδούς των φιλοξενούμενων στην κερκίδα τους! Αναφέρει η πρώτη εκδοχή...

Μόλις τους πήραν χαμπάρι, αμέσως τους όρμησαν χωρίς έλεος και τους χτύπησαν άσχημα και σαν να μην έφτανε αυτό τους έγδυσαν πριν τους αφήσουν να φύγουν.

Η αστυνομία, παρότι άργησε να επέμβει για να ηρεμήσει τα πνεύματα, ευτυχώς τουλάχιστον πρόλαβε και γλύτωσε τους οπαδούς από κάτι χειρότερο και τους φυγάδευσε γυμνούς από το γήπεδο.

Στο twitter πάντως κυκλοφορεί και δεύτερη εκδοχή. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι δεν συνεπλάκησαν οπαδοί των δύο ομάδων, αλλά ότι πρόκειται για... εμφύλιο μεταξύ των "γκρόμπαρι". Τονίζεται ότι οι "Young Boys" (γκρουπ οπαδών της Παρτιζάν) επιχείρησαν να καταλάβουν το πέταλο που κάθονται οι "Alcatraz" (επίσης γκρουπ φανατικών της Παρτιζάν) κι έτσι άρχισαν τα άγρια επεισόδια μεταξύ τους.

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΟΠΑΔΟΥ

Τα δημοσιεύματα πέφτουν σαν... βροχή στο διαδίκτυο, κι σ' ένα φόρουμ οργανωμένων αναφέρεται ότι συνολικά 20 οπαδοί είναι τραυματισμένοι από χτυπήματα και καψίματα από φωτοβολίδες. Μάλιστα, το συγκεκριμένο άρθρο κάνει λόγο για έναν οπαδό ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του, χωρίς κάτι τέτοιο να έχει επισημοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές.

Δείτε εικόνες:

News 24/7

24MEDIA NETWORK