Πήρε "φωτιά" το γήπεδο στο γκολ του Κατάι!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Αλεκσάνταρ Κατάι έδωσε το προβάδισμα στον Ερυθρό Αστέρα επί της Γιαγκοντίνα και το γήπεδο πήρε... φωτιά! Δείτε το VIDEO.

Πήρε "φωτιά" το γήπεδο στο γκολ του Κατάι!

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα είναι γνωστοί για την εντυπωσιακή και "καυτή" ατμόσφαιρα που δημιουργούν στα εντός έδρας παιχνίδια. Παρόλα αυτά, γι' ακόμη μία φορά κατάφεραν να... εκπλήσσουν με τις επιλογές τους.

Στην αναμέτρηση με τη Γιαγκόντινα, όταν ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Πλατανιά, Αλεκσάνταρ Κατάι διαμόρφωσε το 2-1 το γήπεδο πήρε... φωτιά, με τους πυρσούς και τις φωτοβολίδες να κάνουν τη νύχτα μέρα. Για την ιστορία, ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε τελικά 3-1.

Δείτε το VIDEO:

 

Αφιερώματα ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν τα ελληνικά μουσεία έσωζαν τις αρχαιότητες μας από τους Ναζί. Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το news247 παρουσιάζει αδημοσίευτο υλικό από την τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων αρχαιολόγων να "εξαφανίσουν" τους θησαυρούς των μουσείων λίγο πριν την είσοδο των Γερμανών κατακτητών

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ