Έκσταση για Παρτιζάν, νίκη στο 89' κόντρα στον Αστέρα!

Η Παρτίζαν έστειλε στα ουράνια τους οπαδούς της καθώς νίκησε 1-0 τον Ερυθρό Αστέρα στο σούπερ ντέρμπι του Βελιγραδίου, με ήρωα τον Λεονάρντο που σκόραρε στο 89'! "Κόλαση" στις εξέδρες, επεισόδια εκτός γηπέδου (videos).

Έκσταση για Παρτιζάν, νίκη στο 89' κόντρα στον Αστέρα!

Αυτό το ντέρμπι δεν θα ξεχαστεί εύκολα για καμία από τις δύο ομάδες. Η Παρτίζαν ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στο πρώτο φετινό ντέρμπι της με τον Ερυθρό Αστέρα που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο κατάμεστο "Partizan Stadium", με τον Λεονάρντο ντα Σίλβα Σόουζα να υπογράφει τη νίκη με υπέροχο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή στο 89ο λεπτό!

Αμέσως μετά το γκολ ακολούθησε πανδαιμόνιο αφού αρκετοί φίλοι της Παρτίζαν εισέβαλαν στο κουλουάρ για να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες, ενώ η νύχτα έγινε... ημέρα από τα αμέτρητα καπνογόνα που άναψαν οι φίλοι των γηπεδούχων.

Με τη νίκη αυτή η Παρτίζαν μείωσε σε έξι πόντους την απόσταση από την κορυφή στην οποία παραμένει ο Αστέρας ενώ αυτή ήταν και η πρώτη φετινή ήττα για τους "ερυθρόλευκους".

Βέβαια, ως κλασικό ντέρμπι... μίσους δεν θα μπορούσε να κυλήσει απόλυτα ήρεμα, με οπαδούς των δύο ομάδων να παίρνουν μέρος σε επεισόδια σε διάφορα σημεία του Βελιγραδίου πριν την έναρξη του αγώνα και την αστυνομία να προχωράει σε αρκετές συλλήψεις.

Δείτε videos από την κερκίδα της Παρτίζαν:

News 24/7

24MEDIA NETWORK