Μέσι - Σουάρες αποχαιρέτησαν με γκολ τον Μαστσεράνο

Η Μπαρτσελόνα ήθελε δυο γκολ για να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ κόντρα στην Εσπανιόλ για το κύπελλο και τα πέτυχε γρήγορα-γρήγορα με τους Λουίς Σουάρες - Λιονέλ Μέσι, στο αντίο του Χαβιέρ Μαστσεράνο που αποθεώθηκε από το "Καμπ Νόου" (VIDEOS).

Μέσι - Σουάρες αποχαιρέτησαν με γκολ τον Μαστσεράνο
Mascherano

Έχοντας το 1-0 του πρώτου αγώνα, η Εσπανιόλ χρειαζόταν καλή άμυνα και μπόλικη τύχη για να γίνει... Λεγκανές και να αποκλείσει το δεύτερο μεγαθήριο του ισπανικού ποδοσφαίρου. Δυστυχώς για την ομάδα του Φλόρες, οι Σουάρες - Μέσι δεν... αστειεύονταν.

Ο Ουρουγουανός ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα μόλις στο 9ο λεπτό, ενώ ο Αργεντινός έκανε το 2-0 στο 25ο λεπτό και λίγο αργότερα. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στον Ερνέστο Βαλβέρδε πιέζοντας για ένα "χρυσό" γκολ, όμως η Μπάρτσα κράτησε το σκορ και πήρε την πρόκριση στους "4".

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΧΑΒΙΕΡ

Πριν τη σέντρα του αγώνα πάντως, ο Χαβιέρ Μαστσεράνο μπήκε με πολιτικά ρούχα στον αγωνιστικό χώρο και γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της Μπαρτσελόνα, ενώ παρέλαβε πλακέτα από τον Ινιέστα.

Πριν λίγες ημέρες αποχώρησε από τους Μπλαουγκράνα σε κλίμα συγκίνησης με σκοπό να υπογράψει στην Χεμπέι Φόρτσουν. Πολλά τα εκατομμύρια και τα... δάκρυα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK