Γι' αυτό θα μας λείψεις μεγάλε Ινιέστα

Το έχει δείξει πολλές φορές εντός κι εκτός γηπέδου και συνεχίζει να το αποδεικνύει με τον χαρακτήρα του. Ο Ινιέστα δέχεται σπάνια κάρτες από τον διαιτητή, ειδικά για παράπονα, όμως το μεγαλείο του υπερέχει της αντίδρασής του (VIDEO).

Barcelona's Andres Iniesta leave the pitch during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Andres Iniesta leave the pitch during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP IMAGE

Ο Αντρές Ινιέστα θεωρείται από τους πιο "καλοσυνάτους" παίκτες που αγωνίζονται σε τοπ επίπεδο και αυτό αποδεικνύεται από τον χαρακτήρα του, καθώς ποτέ δεν έχει προκαλέσει, ούτε επιζητεί καυγάδες και διενέξεις με τους αντιπάλους.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα, όπου ο Ισπανός φανέρωσε το μεγαλείο του ήταν στον τελικό κυπέλλου της Ισπανίας, ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Σεβίλλη με τους "μπλαουγκράνα" να επικρατούν με το επιβλητικό 5-0.

Τη στιγμή που το σκορ ήταν 4-0, ο 33χρονος μέσος των Καταλανών δέχτηκε μία κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, καθώς παραπονέθηκε έντονα για ένα φάουλ που δεν δόθηκε, κινώντας τη περιέργεια των φίλων της ομάδας για την σπάνια γι' αυτόν αντίδραση που έβγαλε.

Ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα ο Ινιέστα συνειδητοποίησε το σφάλμα του και έσπευσε να ζητήσει συγνώμη από τον ρέφερι, δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως ξέρει να συμπεριφέρεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παρουσιάζοντας τον ίδιο σεβασμό σε όλους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK